İBN-İ SİNA ANAOKULU
Gazi Mahallesi Şehit Savaş Koyun Sokak No 48/50 İç Kapı No 1 Sultangazi İSTANBUL

VİZYON

Mutlu, özgüveni yüksek, kendini gerçekleştiren çocuklar yetiştiren; ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Kaliteli ve güvenli bir eğitim ortamında 36-66 aylık öğrencilere yetenek ve becerilerinin desteklendiği, sahip oldukları potansiyeli açığa çıkarmalarını sağlayan, hak ve sorumluluklarını bilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, milli ve manevi değerlere saygılı, öğrenmeye açık bireyler olarak bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

İKİLİ

08:00-12:30 & 13:00-17:30

OKULUMUZDA SERVİS BULUNMAKTADIR.

İSTANBUL İL MERKEZİNE 15 KM, SULTANGAZİ İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

GAZİ MAHALLESİ ŞEHİT SAVAŞ KOYUN SOKAK NO:48-50 İÇ KAPI NO:1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Proje Çalışmaları

OKULUMUZDA MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM PROJESİ AKTİF UYGULANMAKTA OLUP AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. AYRICA OKULUMUZ BESLENME DOSTU OKUL VE BEYAZ BAYRAK SERTİFİKALARINA SAHİPTİR.